Post by buronopowor on Feb 21, 2022 5:49:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αυξήσει το hack χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Καλο
Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να αποκλείσετε διαφημίσεις. Έχει πολλά πράγματα για αυτό, αλλά στις μεταγενέστερες αποστολές πρέπει να είστε σχεδόν τέλειοι pixel για να πετύχετε τη λήψη, μερικές φορές έχοντας 2 από τα 4 παρόμοια, απλώς κάνει το παιχνίδι απογοητευτικό όταν συνδυάζεται με τα κινούμενα αντικείμενα που είναι καλή ιδέα. Όλα τα επιμέρους επίπεδα είναι απλοί και καλός τρόπος για να σκοτώσετε χρόνο. Χρειάζονται πολλά περισσότερα επίπεδα.
Πολύ ωραίο παιχνίδι μπράβο
Είναι ειλικρινά ένα σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι. Ίσως το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι για κινητά που έχω παίξει. Το μόνο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις. Έχει πιθανώς περισσότερες διαφημίσεις από οποιοδήποτε παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Λαμβάνω τέτοια παιχνίδια χρησιμοποιούν διαφημίσεις για έσοδα, αλλά είναι σαν να υπάρχει μια διαφήμιση σε κάθε 2 επίπεδα. μερικές φορές είναι διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να κερδίσετε επίπεδα σε 20 δευτερόλεπτα, αυτό είναι πολύ.
Μου αρέσει η ιδέα του παιχνιδιού και θα διασκέδαζα παίζοντας. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ διαφημίσεις κάθε 3 επίπεδα. Πραγματικά έχει τελειώσει. Ορισμένα από αυτά τα επίπεδα διαρκούν 2-5 δευτερόλεπτα. Δεν έχω παίξει ακόμη έναν μοχλό που μου πήρε περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσω. Έτσι, για να έχουμε μια πρόσθεση 6 -20 δευτερόλεπτα που το καθένα διαρκεί 30; Οχι ευχαριστώ. Αν ήθελα να γίνω διαφημιστικό ρομπότ, θα πήγαινα να πληρωθώ για αυτό. Οι διαφημίσεις κάθε 3 επίπεδα είναι πάρα πολλές για να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι ευχάριστο.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και πολύ απλό, κάτι που είναι μέρος του γιατί είναι διασκεδαστικό. Αλλά οι διαφημίσεις είναι σε κάποια πράγματα επόμενου επιπέδου. Αφόρητη συχνότητα και θα καταλήξετε να κάνετε κατά λάθος κλικ σε μέρη που σας συνδέουν με τη σελίδα λήψης για άλλα παιχνίδια. Περίπου 10 λεπτά ήταν το μόνο που μπορούσα να χειριστώ από τέτοια διακοπτόμενη αναπαραγωγή προτού απεγκαταστήσω. Υποθέτω ότι πρέπει να πληρώσετε για το χωρίς διαφημίσεις για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι. Δεν το έκανα όμως. Δεν μπορούσα να ζήσω αρκετά το παιχνίδι για να ξέρω αν θα ήθελα να πληρώσω για να αφαιρέσω διαφημίσεις.
Να μμ φας τα σκατα...γαματω παιχνιδι απλα βαριεμαι. ..Σας γαμαω πάντως
Είναι πολύ εύκολο, μου αρέσει!
Μου αρέσει τόσο πολύ η ιδέα του φόντου και της ποιότητας του ήχου.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Υπάρχει μια διαφήμιση κάθε 3ο παζλ και διαρκεί έως και 30 δευτερόλεπτα. Τα τρία παζλ που μόλις ολοκληρώσατε είναι μικρότερα από 10 δευτερόλεπτα το καθένα μερικές φορές. Υπάρχει περισσότερος χρόνος διαφήμισης παρά χρόνος παιχνιδιού. Το παιχνίδι φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αλλά η δυσκολία δεν προχώρησε σχεδόν καθόλου. Έπαιξε για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια απεγκαταστάθηκε.
Ωραίο αλλά μετά το βαριέσε.
Mr Bullet - Spy Puzzles Câu đố xjv
Mr Bullet - Spy Puzzles Puzzle kapr
αυτο το παιχνιδι ειναι απλα φανταστικο
Έτσι, έχετε μια ανεπιθύμητη διαφήμιση κάθε τρία επίπεδα, αλλά όταν θέλω ή πρέπει να δω μια διαφήμιση για τη δική μου βαθμολογία, δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη... Ναι, όχι. Το παιχνίδι είναι ήπιο, επαναλαμβανόμενο και το μόνο που θέλετε είναι η σφαίρα να πάει εκεί που θέλετε. Δεν υπάρχει δεξιότητα ή προσπάθεια, απλώς συνεχίστε την επαναφορά και τελικά θα τα καταφέρετε σωστά.
πάρα πολλά πρόσθετα για το πρώτο τεύχος! τότε το πρόβλημα ορισμένων επιπέδων είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν και πρέπει να επιστρέψετε στην αρχή! Θα πρέπει απλώς να προσπαθήσετε ξανά στο ίδιο επίπεδο και όχι να ξεκινήσετε από την αρχή! μετά βίας αξίζει μια βαθμολογία 2 αστέρων!
Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, ποικιλία τρόπων λειτουργίας, αρκετά διασκεδαστικό, αλλά οι διαφημίσεις σχεδόν κάθε 3 επίπεδα είναι αφόρητα συχνές. Συνήθως δεν θα είχα μεγάλο πρόβλημα με αυτό, είναι δωρεάν και χρειάζονται χρήματα, και θα πλήρωνα 5 $ για να πάω χωρίς διαφημίσεις, αλλά αυτό το παιχνίδι έχει το θράσος να ζητά 6 $ για έναν ΜΗΝΑ παιχνιδιού χωρίς διαφημίσεις, στο οποίο σημείο θα πληρώσετε ξανά επειδή ξεχάσατε να εγγραφείτε. Ναι, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα έπαιρνε 4 αστέρια αν όχι για τις διαφημίσεις και το μοντέλο συνδρομής, όπως έχει, παίρνει ένα.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Τα ακόλουθα βασίζονται στην Κλασική λειτουργία. Τι μπορώ να πω? Ειναι υπεροχο! Οι χάρτες είναι έξυπνοι, έχουν εξαιρετικό επίπεδο προόδου, έχουν πολλούς τρόπους εκκαθάρισης, προσφέρουν διασκεδαστικές προκλήσεις, επιτρέπουν απροσδόκητες νίκες και όλα χάρη στη λάμψη του Mr. Bullet! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι ανοιχτό σε αρχάριους ή ειδικούς. Το καλλιτεχνικό στυλ είναι επίσης πολύ ευχάριστο, εισάγοντάς σας σε έναν νέο κόσμο! Όσο για τα αρνητικά, δεν ξέρω κανένα... Οπότε, συνολικά, αν μπορείς, δώσε του μια στροφή!
Βρες τις καλύτερες τιμές για Πάπλωμα Ios Black Sb Home 1063175 συγκρίνοντας τιμές απο τα μεγαλύτερα ελληνικά eShop.
Όπως το παιχνίδι, μην σας αρέσουν οι συνεχείς «διπλές» διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται μετά από κάθε 2 γύρους (ένας γύρος διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα). Πρέπει να περιμένετε να πατήσετε το Χ πρώτα 5 δευτερόλεπτα και μετά αφού κλείσετε τη διαφήμιση, εμφανίζεται μια ξεχωριστή διαφήμιση για το ίδιο πράγμα. Περιμένετε και πάλι 5 δευτερόλεπτα για να το κλείσετε. Δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις αλλά όχι όταν χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από το gameplay.
Πολύ απλό, αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα παζλ δεν είναι δύσκολο να αποκτήσετε μέγιστο αστέρι, όπως μερικές φορές στο Angry Birds. Οι διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων παίζονται μετά από κάθε τρίτο γύρο και κάθε γύρος διαρκεί περίπου 5 δευτερόλεπτα, επομένως παρακολουθείτε σχεδόν περισσότερες διαφημίσεις από όσες παίζετε. Θα πλήρωνα για μια επιλογή χωρίς διαφημίσεις, αλλά δεν υπάρχει. Το παιχνίδι θα έπαιρνε 4+ αστέρια, αλλά γίνονται πραγματικά ενοχλητικά.
2 / 5 ακριβώς το ίδιο με τον πυροβολισμό ⛸ 🍉🍉🍉XXX
Ακόμα ένα διαφημιστικό στούντιο χωρίς όνομα. Κερδίστε δύο ή τρία επίπεδα (όπως 15 δευτερόλεπτα το πολύ για να το ολοκληρώσετε) και αναγκαστείτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων. Κουτσός, θα μπορούσε να ήταν ένα μισό αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά πήγαν να πάρουν μετρητά όπως τόσοι πολλοί «διασκευαστές παιχνιδιών» χωρίς φαντασία για κινητά σήμερα. Τι θα λέγατε να φτιάξετε ένα παιχνίδι στο οποίο οι άνθρωποι θα ήθελαν πραγματικά να πληρώσουν;
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό και τόσο διασκεδαστικό και ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εγώ.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και θα χαρώ να υποστηρίξω τον προγραμματιστή και να του δώσω κάποια χρήματα για να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις. Ωστόσο, η μόνη επιλογή που παρέχουν είναι να αγοράσετε μια συνδρομή $6/μήνα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι απλά τρελό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πληρώνω 6 $/μήνα για ΕΝΑ παιχνίδι για κινητά όταν θα μπορούσα να ξοδεύω 10 $/μήνα για κάτι σαν το Xbox Game Pass ή 2,50 $/μήνα για την EA Access. Εάν ο προγραμματιστής πρόσφερε έναν διαφορετικό τρόπο δημιουργίας εσόδων από το προϊόν του, τότε θα το αγοράσω ευχαρίστως.
Με κάνει να σταματήσω και να σκεφτώ το σουτ ή τα σουτ.
Διασκέδαση για σχεδόν 5 λεπτά. Γίνεται πραγματικά βαρετό και οι διαφημίσεις είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Κάθε ζευγάρι επίπεδα και πρέπει να παρακολουθήσετε άλλη μια διαφήμιση και μετά άλλη.
Αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό και σκοτώνει χρόνο που πρέπει να κατεβάσετε
Καλό
Spy Puzzles είναι ένα μοναδικό παιχνίδι παζλ που δεν θα θέλατε να παραλείψετε!
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και οι διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού είναι εξαιρετικές - είναι πολύ απλοϊκό. Ωστόσο, οι διαφημίσεις που δεν μπορούν να παραβλεφθούν έχουν γίνει ανυπόφορες και δεν πρόκειται να πληρώσω που μπορώ να παίξω για 4-6 επίπεδα χωρίς να με διακόψει μια διαφήμιση που δεν μπορώ να παραλείψω στο βασικό παιχνίδι. Ένα πράγμα είναι η παρακολούθηση διαφημίσεων για μπόνους, αλλά για μετάβαση στο επόμενο επίπεδο; Οχι.
Gunship Battle Total Warfare Strategia hdjx
είναι ένα καλό παιχνίδι και διασκέδασα παίζοντας το
πάρα πολλές διαφημίσεις, δεν θα το συνιστούσα
Empires & Puzzles: RPG Quest
Ομορφη.
Πάρα πολλές διαφημίσεις, είναι πραγματικά ενοχλητικό. Ωραίοι ήχοι όμως
Δωρεάν παιχνίδια tablet: Android και iPad
Δωρεάν γεννήτρια Χρήματα και Εισιτήρια Για Mr Bullet - Spy Puzzles ...
αααααααααι πάρα πολλές διαφημίσεις....πέρασε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις παρά παίζοντας το ίδιο το παιχνίδι. θα ήταν σχεδόν ανεκτό αν ήταν όλα 15 δευτερόλεπτα αλλά μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κάθε τρία επίπεδα; έλα...... διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά θα το απεγκαταστήσω...αν θέλω απλώς να βλέπω διαφημίσεις επιλέγω τηλεόραση. όχι τόσο συχνά.
Αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά ειδικά στην αρχή όταν κινείστε γρήγορα στα επίπεδα, υπάρχουν ΤΟΝΟΙ διαφημίσεις. Ξέρω ότι οι προγραμματιστές πρέπει να βγάλουν χρήματα, αλλά η τεράστια ποσότητα και η διάρκεια (συνήθως 30 δευτερόλεπτα) σε βγάζει εντελώς από το παιχνίδι, καταστρέφοντας την ορμή και την απόλαυση αυτού που είναι στην πραγματικότητα ένα αρκετά αξιοπρεπές προϊόν.
Mr Bullet - Spy Puzzles Слагалице pcgq
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι μέχρι απόψε που άρχισα να παίζω και οι διαφημίσεις έπαιζαν στο παρασκήνιο. Προσπάθησα να τους βάλω σε σίγαση όπως έλεγε ότι μπορείς, αλλά θα άναβαν ξανά αμέσως. Είναι αρκετά ενοχλητικό για να με κάνει να θέλω να απεγκαταστήσω το παιχνίδι. Το έχω αναφέρει, υποθέτω ότι τώρα περιμένουμε να δούμε.