(Android/iOS) Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash fırıldaqçı kodu çoxlu qızıl
Feb 21, 2022 5:55:40 GMT -5
Post by buronopowor on Feb 21, 2022 5:55:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu çoxlu qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Çox yaxşı oyundur. Bununla bağlı yeganə problemim odur ki, Idke Miner Tycoon-u açdığınız zaman sizə oyun üçün çoxlu sövdələşmələr təqdim edir. Bu, proqramdaxili satınalma kimi təsnif edilir. Mənim yeganə problemim budur. Oyunun özü yaxşıdır, mən çoxlu mina şaftları ilə çox məşğul oluram.
Mən bu oyunu iki ilə yaxındır oynayıram. Onların göstərdiyi reklamlara edilən son dəyişikliklər bir reklama baxmağa sərf olunan vaxtı artırdı və reklamların tamamlanmasını gözləyərkən istifadə olunan məlumatların miqdarını xeyli artırdı. Məlumatlarım məhduddur və indi bu oyunu oynamaq məlumatımı doldurduğundan daha tez yeyir. Oyun əladır. Danışmadığım dildə arxa fonda çoxlu video yükləmək o qədər də yaxşı deyil. Bu davranışı dayandırmaq üçün tətbiqdə heç bir nəzarət yoxdur.
Əla oyundu
Bu oyun həqiqətən gözəldir. Amma yeni başladığım üçün ona 4 ulduz verirəm. Ancaq çoxlu reklam yoxdur və çoxlu qızıl əldə edəndə bu, ümumiyyətlə, çox maraqlıdır. 10/10 tövsiyə edirəm
Oyunu bəyənirəm, amma reklamlar idarə olunmur. Hər biri 9 saniyə olan 4 hissəli reklam və siz hər hissədə "növbəti" düyməsini basmalısınız? Bir az əziyyət çəkdim, ancaq silmək (yenidən) çünki yox. Yeri gəlmişkən, bu cür reklam məhsuldan heç vaxt istifadə etməyəcəyimi əmin edir. Buna nifrət edirəm.
😤
Bu heyrətamiz oyundur. Bu oyuna başladıqdan sonra qarmaqlı olacaqsınız, çünki həyəcanlanacaqsınız və bu gözəl oyundan dayanmaq belə istəməzsiniz, amma sakit sadə olsa da, bu, təkcə uşaqlar üçün deyil, həm də böyüklər üçün əla oyundur. Əla iş👍👋👏
Çox sevimli
İndiyə qədər oyunu bəyənirəm. Vaxt keçdi. Maraqlı heç nə yoxdur. Oyun oynamaq üçün başqa proqramda xal aldığım üçün onu endirdim. Mən yenicə başlamışam, lakin indiyə qədər xal qazanmağın asan yolu kimi görünür, vaxt keçir və ümumi konsentrasiya tələb etmir. Lazım gələrsə, əlavə edəcəm və ya daha uzun müddət oynamışam.
Bu oyun o qədər heyrətamizdir ki, siz lika artırmaq və ya başqa bir şey əldə etmək üçün birinə baxmayınca, reklam yoxdur, lakin bu oyun əsasən afk oyununa bənzəyir, amma bəli, əladır, ona görə də ona 3 ulduz verirəm, çünki onun afk və şeyləri ümumiyyətlə bu oyundur çox yaxşı. Idle Miner Tycoon: Qızıl və Nağd pul yaratdığınız üçün təşəkkür edirik
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash असल की नकल वाले गेम twe
Bu, həqiqətən əyləncəlidir və siz işçilərinizin minalarını və onları təkmilləşdirməsini izləyə bilərsiniz, lakin bəzən bir əlavəyə baxanda telefonum donur və telefonu yenidən başlatmağa məcbur edir, mən həqiqətən bunun düzəldilməsini istəyirəm ki, heç kim getməsin deyə atdı
Mənim hesabımı vermirlər ona görədə pis oldum
Yaxşı başladım, amma sonra minalar arasında keçid edərkən o, çökməyə davam edir... Çox əsəbidir 😤 bunu etməyə davam edərsə, silinəcək... 😵
Ela
Möhtəşəm oyun amma hər dəfə növbəti dəfə basmağınızı tələb edən reklamlar. 48294792 saniyə o qədər bezdiricidir ki, oyunun niyə reklamları olduğunu başa düşürəm, amma bu reklamlar ondan başqa çox bezdiricidir, heyrətamiz oyun.
Aşağı səviyyələrdə sizi bir az məşğul edə bilər. Reklamlar həmişə qazancınızı ikiqat artırmağa kömək etmir. Siz reklama baxırsınız və sonra heç bir mükafat görünmür. Bu, mütəmadi olaraq baş verdiyi üçün ağrılı olur.
Bu oyunu oynamağa tələsməyin. Yanvar ayında oyun tərəqqimin buludla sinxronizasiyasını dayandırdığına inanıram. Mən tərəqqimi itirməyəcəyimə və onu köçürəcəklərinə əmin olan dəstək komandasından bunu düzəltməyə çalışdım. Demək olar ki, 2 həftədir və indi onların bunu düzəltməsini gözləyirəm. Onlar məni əmin etdikdən sonra daxil olmuş oyunçu identifikatorunu onlara vermək üçün daxil olsam, məlumatımı itirməyəcəyimə əmin olduqdan sonra biletim nəzarətçiyə çatdırıldı və mən günlərlə onların bununla bağlı müraciət etməsini gözləyirəm. Məni daxil etdilər və mən bütün irəliləyişlərimi itirdim. Onlar mənim planşetimi bir gecədə qaynar nöqtəmə qoşularaq qalmağımı bağladılar və heç nə etmədilər. Bu dəlilikdir.
Bu oyunla çox yaxşı vaxt keçirirdim, amma indi oyun çökməyə davam edir. Mən oyunu ~30 saniyə aça bilirəm, sonra ardıcıl olaraq çökür. Mən də görürəm ki, reklam videoları yüklənə bilmir (bağlanana qədər "Video yüklənir" görürəm) bəlkə ikisi əlaqəlidir Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin, sonra rəyimi 4*s olaraq dəyişdirməkdən məmnun olaram
Bu oyunu bir müddət oynadım, amma vaxta əsaslanan oyunları silməli oldum, tez maraq itirdim, tez bezdim, bu mənim üçün oyun deyil
Geseng
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulatsioonmängud orj
Carrom Pool: Disc Game Urheilupelit zky
Sizi bilmirem men yuklemişem hardasa 22 ci quyunu açacam çox az qaldı
Maraqlı oyundu amma işləri gücləndirirsən 1-2 gündən sonra daha da zəyifləyir
Alla bu nə oyundu ala nəqədə reklam olar elə bildim reklamlar diyarına gəlmişəm
ÇOX PIS. YÜKLƏMƏYIN!
Uzun oyundu
Mən vicdanla bu proqramı bir neçə il ərzində dəfələrlə endirmişəm, silmişəm və yenidən quraşdırmışam. Bu, əla oyundur və asılılıq yarada bilər, bu da həmişə məktəbdə olmaqdan yaxşı nəticə vermir. Ümumiyyətlə, bu oyundan çox zövq alıram.
Nə olduğu üçün pis oyun deyil. Düşünürəm ki, yaxşı qurulmuş bir klik oyunu, çünki bu, diqqətinizi hər bir nöqtəyə mümkün qədər bərabər şəkildə tarazlaşdırmağa imkan verir
Süü
Super Menecerləri təqdim etdikdən sonra bütün yeni mexaniklər acgöz və oyunçuya qarşı ədalətsiz oldular. Hər dəfə daha kiçik mükafatlar əldə etmək üçün ona material və ya pul sərf etmək. Mümkün olmayan minalar? 8 ildir əsas sənətkarlığı gözləyirsiniz və ya Atefaktların hazırlanmasında dəqiqələri sürətləndirmək üçün gücləndiricilərdən istifadə edirsiniz? Oyununuzda 0,03x artım əldə etmək üçün sözün əsl mənasında pul ödəyin Stella lifti əyləncəlidir, lakin 10-cu səviyyəyə çatmaq şansı təxminən 5% və 30-a çatmaq şansı 0,017% təşkil edir. İndi Holliday tapşırıqları minimum mükafat almaq üçün super pul və gücləndiricilər xərcləməkdən ibarətdir!
Mining sim, çox geniş görünürdü. Adada kömür, qızıl, yaqut və almaz mədənlərim var idi və materik lvl 2-nin kilidini açmağı düşündüm, lakin oyun qəzaya uğradı və bütün məlumatımı onların buludundan sildi. 3 gündən çox davam etməyəcək bir oyuna 10¢ xərcləməzdim.
Selam KOLİBRİ oyunu Benimle türkçe danış. Oyun eylenceli
Idle Miner Tycoon: Plata y Oro Simulación uwu
Heç beyəmmədim😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕
Həddindən artıq hadisə minaları! Idle Miner ilə bağlı ən yaxşı şey, əsas ada minalarınıza diqqət yetirə bilməyiniz və onlar vasitəsilə irəliləyiş əldə edə bilməyiniz və hərdən bir (hər həftə və ya 6 gün deyil) bir hadisə minası etmək fürsəti əldə etməyiniz idi. . Hadisələrin hər zaman baş verməsi, bir zamanlar onlar haqqında çox yaxşı olan şeyi itirməsinə səbəb olur.
Sikdir
😝😝😝😝😝
Yanii
Super oyun👍👍
Başlanğıcda əyləncəlidir, lakin çox tez təkrarlanır.
Mən ona 5 ulduz vermədim, çünki bu, hər hansı bir yerə çatmaq üçün alış tələb etmir, lakin onlar bunu bir qədər sürətləndirirlər. Mən oyun böyüməsi üçün alışa ehtiyacı olmayan oyunlara üstünlük verirəm. Onlarsız inkişaf edəcək, lakin oyunda satınalmalar ilə daha sürətli olur.
Oynamaq əyləncəlidir. Yeniləmə: yeniləmədən sonra ən pis. Təkrarlanan reklamlar spam. Yeniləmə: Lazada reklamları həmişə spamdır.