Post by buronopowor on Feb 21, 2022 6:07:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Skater ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Skater IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Flip Skater 2022 version ▞▞▞
Hea mäng, kuid see ei saa ümber pöörata 👊😫👌
Hea kontroll ja hämmastavad nipid. Panevad palju mõtlemist
Ma vihkan seda, et mind sunnitakse reklaame vaatama ja ma ei saa selle eest midagi ning ma ei saa vajutada tagasi nuppu, et neist välja tulla, kui seda ei parandata, ma kustutan, et ma ei vaata reklaame asjata
Selle hea, kuid liiga palju reklaame saate viis kolm ja saate reklaami
Oil Tanker Truck Driving Games Стратегії hza
Palju oleneb masina pöörlemisest
See mäng on ok, selle lõbus on palju reklaame
uisutaja peab pöörlemise ajal olema kiirem. Lõbus mäng jah. Jätkan mängimist ja loodetavasti täiustan oma uisutajate statistikat.
See on ok, kuid reklaame on LIIGA PALJU, paremad juhtnupud võiksid olla paremad ja ekraan tuleb ümber pöörata või vähemalt seda võimalust kasutada.
See mäng on alla laadides kohutav, see jõuab 83% -ni, siis see peatub Ma tahan seda parandada Ma tahan seda mängu mängida, kui saaksin teile anda 0 tärni, selle ma annan teile
Reklaamid reklaamide järel pärast rohkem geireklaame ja kui soovite või vajate midagi hästi, on see reklaam ja lõppude lõpuks võidate rohkem reklaame..blah!
See on lõbus, aga uisutaja ei liigu ringi nagu tänaval ja muu selline, nii et ma arvan, et te peaksite selle parandama
Mulle meeldib see mäng, sest see on tõesti väga lõbus ja te peaksite seda muusikat mängima Forever people, ma peaksin lihtsalt uuendama selle suuremaks kaldteeks ja seal on palju rohkem uisutamist. Palun tehke see nii, et seal oleks lihvimisrööpaid ja kohti, kus saate hoonetel hüpata.
Ma arvan, et peaksite automaadist rohkem nippe või uusi kohti hankima. Ma saan pidevalt ainult uusi tekke
Flip Skater Sukan tnu
kohutav mäng. kõik kokku on lihtsalt prügikast ja ükski ei tekita sõltuvust, nii et ei.
Lõbus mäng aja veetmiseks. Mõned väikesed vead, kuid see on lõbus loll mäng
väga igav, ma mängisin vaid paar minutit ja leidsin juba, et elu võtab, ei soovita seda mängu
Selles pole midagi, vaid üks lugu täis igavat ..üks raisatud mäng, mida olen mänginud
Selle mängu esimesed 30 minutit on head. Lihtne hankida uusi mängijaid ja lauad. Soovitan... Btw Vasaku poole liikudes libiseb esiratas taustale nagu libiseb.
Flip Skater Спортивные игры xmb
Pärast paaritunnist mängimist avasin ikkagi vaid 2 trikki. Tüdineb väga kiiresti ja on väga korduv.
Ma tõesti armastan seda mängu, see on parim mäng kogu maailmas, ma naudin seda väga, sest kui teie kogemus läheb aina kõrgemale ja kõrgemale, on teie oskused uisutamise ajal erinevad.Kes iganes selle mängu hästi tegi, ma lihtsalt armastan sind ja seda mängu
Suurepärane rulamäng, väga rahuldustpakkuv ja lihtne mängida. Suurepärane graafika ja libe mänguviis viivad kogemuse lõpule. 5 tärni mäng!!!
Äge
see on lõbus ja see on raske
Väga hea mäng meeldis. Proovin praegu rohkem trikke teenida.
Mulle meeldib, kuid see on natuke halb, sest ma vihkan, et see hoiab mind suremas
Ma installin ainult 8 palliga piljardi kii jaoks, kuid ma arvan, et see pole halb!
Flip Skater Športne igre vrao
kõik see annab sulle rulad! ei midagi muud ainult rulad mulle ei meeldi see sinu õnn, ma ei kustuta seda mängu mis mõte sellel on! see annab teile ainult rulad, mitte mängija! Ma täiesti vihkan seda armastan seda
Ma arvan, et see mäng on lahe, sest sa saad mängida palju asju ja sulle meeldib mängida nagu rula ja muud asjad, sellepärast mulle meeldib see mänguasi, mis teeb, kuna võid panna vahele nagu vahele, et olla nagu oh jah, mis läheb, kutt, kellega saad rääkida ise jah, see on õige, sa tead, et ma armastan seda mängu, see on parim, kui tahad minuga minu PS4 PS4 French chipmunkiga mängida ja me mängime seda mängu, kuna see on minu PlayStationis ja mulle meeldib, kui ma seda ei tee. ei pea sisse logima PS4 võrku ega muusse
Suurepärasele mängule meeldis seda mängida, aga kui mul olid sõna otseses mõttes peaaegu kõik rulluisutajad ja rulapargid ja nüüd, ma pean alustama nullist, eriti kui olen ka raha maksnud, arvan, et see mäng on pettumus, seda pole ilmselgelt võimalik seadistada konto, nii et mu esialgne mäng salvestati, kus mul oli peaaegu enamus uisutajaid ja pooled uisurambid, pole mõtet nüüd isegi uuesti alustada ja mingil põhjusel ei saa ma uisutajaid uuesti osta, seal on kirjas, et enda esemed
See mäng on nii stressirohke, et selles on palju reklaame, mida ei saa vahele jätta!!
Olen nüüd maksimeerinud kõik mängijad ja lauad ning kulutanud just 46 000 võiduautomaadile ega ole ikka veel nende müügimeest ja -laudu avanud. Mäng on loll ja mõttetu. Kustutamine