Post by buronopowor on Feb 21, 2022 6:20:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrkeklahvid ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Wild Castle TD Bâtir un Empire Arcade tdws
Tugev mäng, kuid mitte võrguühenduseta tühikäigul raha kogunemist, mistõttu on mängu avamine raha teenimiseks väga tüütu
Ma hindan TD-mänge ja see mäng on uus, kuid siiski lihtne kätte saada ja juhuslikult mängida
Ostsin kuningliku miinipaki 8,49 naela eest ja ei saanud seda kätte! Saatsin arendajatele meili, kuid pole vastust saanud. Loodan, et see tuleb läbi, muidu pean Google'ile meili saatma ja uurima, kas saan raha tagasi töödelda
Kiire natuke mõttetu lõbu. Just alustatud, kuid siiani pole maksemüüri
Üks parimaid lossimänge seal! Ei ole lihtne. Mul kulus paar katset, et kõik oleks seadistatud nii, nagu ma tahtsin. Olen tasemel 481. Kulutasin vaid paar dollarit. Palju nalja, näeb hea välja. Kena töö!
See on esimene kord, kui ma seda mängu mängin, kuid see mäng valmistas mulle pettumuse... mäng ei avane ja see lihtsalt ütleb, et reisin sihtkohta jne. Palun aidake mind selles, sest ma tõesti tahan seda mängu mängida
Alguses oli lõbus, kui vaatate reklaame lisatasu eest, on 200+ lavale jõudmine üsna lihtne. Probleem on selles, et võrguühenduseta sissetulekut pole, seega peate oma telefoni SISSE lülitama! Mis on suht naeruväärne. Preemiad on külluslikud. Ei mingit kõva hullu palgamüüri. Kuid see on väga korduv, vajab rohkem sisu või igapäevast kraami, siis jätkake kõrgemale tasemele tõukamist. Teatud kangelase max tase on 21, mis on ka naeruväärne, kui mu teine kangelane jõuab juba lv40+. Mitmekesisuse loomiseks on vaja palju rohkem kangelasi. Ja rohkem kangelaste ja vibulaskjate pesasid.
Mulle meeldis see mäng väga!! See on väga hea mäng, aga kas saate seda realistlikumaks muuta??!!??!!
Plussid: vinge mäng alguses. Ei maksa võidu eest. Miinused: tüdinege 1 nädala jooksul.
Olen mänginud vaid umbes ühe tunni, kuid armastan tornikaitsemängu stiili ja keerdkäike. Pole piisavalt sügavale jõudnud, et kindlalt öelda, kuid f2p tundub väga konkurentsivõimeline. Jätka samas vaimus!
Hea kiireks mänguviskamiseks, sõltuvust tekitav, lisad on valikulised, palju uuendamist, võitmiseks ei tasu maksta
Armasta mängu. Kuid see muutub igavaks, kuna peate tõesti jätkama jahvatamist, et võita kõik need kullad, kui kallid uuendused on. Palun muutke mängu kaevandamise funktsioon jõudetuks, selle asemel et muuta see aktiivseks ainult siis, kui oleme võrgus? Ma võin oma hinnangut selle jaoks muuta. Mäng on üldiselt suurepärane. Kuid see, kuidas me ressursse hankime, tundub olevat aeglane.
5 tärnilt 1. Värskendus alandas mu vibulaskjate kahju 1000-lt 700-le. F@#& this. Rikkusite kõik tunnid, mille mängijad panid. Desinstallige
Lõbus kiire ja sõltuvust tekitav. Palju uuendusi.
Väga lihtne, kuid hästi seadistatud mäng, kena otsekohene ja hõlpsasti õpitav mehaanika. Kena sujuv graafika ja mänguviis.
See on päris lõbus mäng, kuid see ei muutu aja jooksul, nii et see vananeb kiiresti. Samuti saadab see märguandeid ja rakenduses pole kusagil seda välja lülitada. Ma tõesti vihkan seda, kui arendajad käsivad teil telefoni märguanded lihtsalt välja lülitada, kuna rakendus saadab endiselt aktiivselt teie telefoni märguandeid, vaid vaigistab need. See on jabur vastus laisk programmeerimine. Sa oled mulle näkku löödud kogu aeg, mil ma mängin
Kiiresti igav. Tõstate oma kraami taset, seejärel klõpsate nuppu "Mine" ja suures osas lihtsalt jälgite, mis juhtub. Uuesti ja uuesti. See pole dünaamiline nagu teised tornikaitsemängud.
Lihtne mängida, lõbus on vaadata, mida uuendused teile annavad. Värviline, kuid lihtne.
Mäng näeb hea välja. Kuid me ei saa kaevandustest jõude/võrguühenduseta kulda võita, kui rakendus on suletud, nii et sellel pole mõtet. On rumal lasta rakendusel töötada, et kulda saada...
Mulle ei meeldi need mängud, millel pole lõppu ja millel pole mingit mõtet. Sellel on palju uuendusi ja kas pole liiga raske edasi liikuda! Ajaraiskamine.
See mäng on tõesti suurepärane, kuid selle laadimine võtab veidi aega
Mõne aja pärast muutub mäng igavaks ja tüütuks. Ebahuvitav graafika.
Kas see ei ole Castle'i mängu mahavõtmine? Sellel on sama mehaanika, ainult erineva kunstistiiliga, mis siin toimub?
Wild Castle TD - Grow Empire Žaid. automat. zmub
Tõesti lõbus, juhuslik mäng. Kena graafika, palju kangelasi ja versiooniuuendusi, mille vahel valida.
Mulle meeldib see kontseptsioon, ma pole veel lõpuni läbi saanud, et täielikku kogemust saada, kuid mitte nagu kõik teised liiga palju reklaame sisaldavad mängud võivad lõpuks anda 5 tärni
3D ripoff Grow Castle'ist, paljude asjadega lõigatud.
Wild Castle TD - Grow Empire Аркадни fkg
Animal Warfare Chiến thuật xfnq
Näeb hea välja, kuid seal pole palju huvitavat mängu. See on palju uuendamist, vaadates reklaame või makstes võidu ja rämpsposti rünnakuid. Hankige ainult siis, kui soovite palju raha puhuda.
Tõesti lahe mäng, mulle meeldib see .. aga palun, et maksta on väga hea.. palun .. see on suurepärane mäng, aga ostle veidi maha .. anna uutele ja vanadele mängijatele rohkem asju, et inimesed tahaksid mängida.
hea, aga vaja raha kulutada
Parandada
Mäng on tõesti lõbus, kuid te ei saa võrguühenduseta raha teenida, kuigi mängus on selleks mehhanism (kullakaevandus). Tipptasemed kasutavad lihtsalt makrosid, et sellest mööda hiilida.
ÄRGE Laadige alla. Nad lihtsalt varastavad teie raha. Ostsin mõlemad kaevanduspaketid ja sain neist vaid 1 isegi pärast mõnetunnist ootamist ja taaskäivitamist, et veenduda, et see pole visuaalne tõrge.
See on lihtne ja lõbus mäng. Teistsugune tornkaitse, aga mulle meeldib. Siiani pole see liiga raske ega liiga lihtne. Ma arvan, et see jääb mu mobiiltelefoni päris pikaks ajaks alles.
Lõbus mäng, kuid mängijat, keda olete mängu fotol näidanud, pole seal ja palun andke rohkem kohakangelasi, et ma annan 5 tärni ja kohad linnades
Mänginud 5 min ja küsides hinnangut, siiani on kõik korras
Mängu kustutamine. Jõudnud nii kaugele kui võimalik. Arendaja ei kohanda ikka veel ühegi poes leiduva asja hindu ja arvab, et me kõik langetame 5 ja 10 dollarit vasakule ja paremale mängu puhul, kus peaaegu midagi ei juhtu. Hüvasti.
Mäng on nii igav ja libe, et nad tegid selle nii, et peate autolahingu eest maksma. Tundub, et võrguühenduseta / tühikäigu kuld ei tööta.
Miks kurat ei saa kulda kaevandada, kui mäng on välja lülitatud??? Kas ootate, et mäng jätkuks kulla kaevandamiseks terve päeva? Ja uuendused on paljude tasemete järel liiga kallid. Mulle meeldib mäng väga, kuid teil peab olema võimalus seda kaevandada, kui mäng ei tööta nagu jõudemängud.